Klacht melden – Huisartsenpraktijk Swifterbant – Swifterbant
Penhoren 13 8255 BM Swifterbant Tel:0321-321314 0321-322224
Header afbeelding

Klacht melden

Klachten

Wij willen ons werk graag professioneel uitvoeren en vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Natuurlijk is het mogelijk dat u geen goed gevoel heeft na contact met onze praktijk. Wij willen dat dan graag zo snel mogelijk weten zodat wij dit met u kunnen bespreken.

Dit kunt u doen door het klachtenformulier in te vullen en te verzenden. Onze praktijkmanager neemt uw klacht dan in behandeling.

De huisarts of de praktijkmanager kan u bellen als uw klacht nog niet helemaal duidelijk is. Daarna geven we schriftelijk of via een afspraak een reactie op uw klacht. Wij streven ernaar om uw klacht uiterlijk binnen een maand in behandeling te nemen en af te ronden.

Bent u daarna nog niet tevreden? Dan kunt u altijd contact opnemen met SKGE (stichting klachten en geschillen eerstelijns)

 

SKGE
Postbus 8018
5601 KA Eindhoven
088-0229100
info@skge.nl

Complimenten

Heeft u een zeer positieve ervaring die u met ons wilt delen, dan horen we dat ook graag. Dat kan via ditzelfde formulier of persoonlijk.

 

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord